PROCES

De voordelen van kwaliteit

 

Een kwalitatief hoogstaand product wordt makkelijk opgemerkt en draagt bij aan het imago van uw product, dienst of bedrijf. Anglure hanteert een compleet proces waarin ieder aspect even zorgvuldig wordt behandeld als het geheel. U heeft dus te maken met een proces waar niets wordt overgeslagen.

We anticiperen en voorkomen daarmee obstakels. Door per fase een feedback moment toe te passen kunnen we beslissingen aftekenen. Het resultaat: Geen grote correcties op het einde van het traject en genoeg tijd om de animatie naar wens te voltooien.

Kwaliteit betekent voor ons dat alles op zijn best is verzorgd en zo ook wordt aangeboden. Het proces, de service, het resultaat. Allemaal beter, mooier, aangenamer en doordachter. Is het eigenlijk nodig om meer te zeggen?

VERKENINGS FASE

Het eerste contact

 

Uw briefing wordt door ons vertaald naar een sterk concept. Kennis van uw ambitie en visie is van belang voor het vertellen van uw verhaal. In een eerste contact moment stellen we de juiste vragen om een goed beeld te vormen bij het onderwerp. Natuurlijk geven we op dit moment adviezen en ideeën. We bieden u een aantal keuzes in het proces zoals een digitale of persoonlijke manier van contact en of u wilt gaan voor maatwerk of huisstijl animatie. Waneer alles helder is begint Anglure met uw Project.

CONCEPT FASE

Cruciaal voor de rest van het proces

 

Vanuit meerdere benaderingen ontwikkelen we een gebalanceerd idee. Op basis van uw voorkeuren, keuzes en de informatie die we hebben presenteren we u het concept voor de animatie. Dit houd in dat we een basis verhaal lijn, Tone of voice, visuele stijl en animatie stijl voorstellen die uw ambitie zo goed mogelijk over kan brengen. We leggen hierbij uit welke aspecten om welke reden belangrijk zijn en wat voor effect en actie deze uit lokken bij uw publiek. Uw goedkeuring en enthousiasme betekent het einde van deze fase.

PRE-PRODUCTIE FASE

Voorbereid tot in detail.

 

Een gedetailleerd concept dat de juiste aandacht heeft gekregen zorgt ervoor dat wij een sterk verhaal kunnen schrijven met daarbij een visuele omschrijving, het script. Een visueel product zoals animatie goedkeuren op basis van alleen geschreven tekst is volgens ons vragen om problemen. Daarom nemen we u mee in het verhaal door middel van een storyboard. U kunt nu met ons kijken naar de tekst, maar ook naar de beelden en aangegeven bewegingen, tegelijk. Nu kunnen we samen schuiven met teksten en afbeeldingen tot de animatie voor ons op tafel ligt. Zo geeft u goedkeuring op uw animatie.

PRODUCTIE FASE

Het moment van creatie

 

Alle schetsen en teksten worden omgezet naar vector lagen zodat we er mee aan de slag kunnen in onze animatie software. We gebruiken de nodige combinatie van software, dat verschilt per project. We creëren een eerste versie van uw animatie en lopen deze met u door. Omdat alle voorgaande stappen naar wens zijn afgesloten zullen de correcties op de animatie beperkt zijn. We kunnen vervolgens een definitieve versie maken.

POST-PRODUCTIE FASE

De laatste stappen

 

Terwijl we de benodigde versies van de animaties voor u in orde maken kan de definitieve versie van uw animatie worden voorzien van geluid effecten en muziek. Voor deze stap sturen we het project naar SoundHunter, een bedrijf dat is voortgekomen uit Anglure en onder de zelfde eigenaars valt. We voegen het sound design toe aan de animatie waarna deze compleet is. Tijd om hem in te zetten en het effect van een zorgvuldig geproduceerde animatie te ondervinden.