ANIMATIE

Ieder verhaal is mogelijk

 

Ons werk is het vertellen van verhalen, de beste manier daar voor is op dit moment animatie. Mensen verwerken visuele informatie zo veel sneller en het ziet er een stuk aantrekkelijker uit dan een lap tekst. Anglure is gespecialiseerd in mooie, maar ook doordachte visuals en het schrijven van een goede verhaal lijn.

U wilt uw visie delen, de toekomst visualiseren of iets presenteren met stijl. Animatie bied alles. Stel u voor: u gaat het idee presenteren voor een geweldig product en kunt het al laten zien omdat u een animatie heeft laten maken. Uw product bestaat op dat moment in de verbeelding van uw publiek. Het delen van van uw gedachten is de moeite altijd waard.

Er zijn meerdere opties met verschillende prijzen. Sommige technieken zijn een stuk betaalbaarder dan anderen en kunnen de oplossing bieden die u nodig heeft.

MOTION GRAPHIC

Vaak opgebouwd uit abstracte vormen, deze manier van animatie maakt geen gebruik van traditionele karakters. De stijl is erg bruikbaar om moeilijke onderwerpen uit te leggen op een erg makkelijke manier. Deze animatie stijl werkt erg goed door zijn timing en slimme visualisatie.

KARAKTER ANIMATIE

Een stijl die de illusie van emotie, persoonlijkheid en gedachten creëert is een speciaal gedeelte van animatie. De animator is in principe de acteur in dit proces. Karakters zijn vaak voorzien van een botten structuur en controle punten. Deze animatie stijl is natuurlijk perfect om een menselijke factor of gezicht te koppelen aan elk soort verhaal.

CELL ANIMATIE

Dit is wat we traditionele animatie noemen, en dat is het zeker. Voor het gebruik van computers werd iedere tekening handmatig getekend. Dit is een erg tijdrovende techniek met zijn eigen stijl en mogelijkheden. Met de hulp van computers kunnen we dit proces ietwat versnellen door handige gereedschappen. Deze stijl is uitzonderlijk..

MAATWERK

Van begin tot eind

 

Het complete Anglure proces zoals het is bedoeld, op een manier die precies bij u past. Een garantie voor exclusiviteit. We gaan niet voor het maken van de zelfde animatie die je concurrent of kennis heeft maar voor de betere versie, uw visite kaartje. En, wij vinden het leuker om te maken.

Anglure werkt altijd met veel toewijding, die in een maatwerk project het beste tot zijn recht komt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

HUISSTIJL

Efficientie als oplossing.

Animatie huisstijlen maken gebruik van een bibliotheek van eerder geïllustreerde visuals en effecten om het proces te versnellen. De stijl is al ontwikkeld en dat scheelt tijd, wat het goedkoper maakt voor u.

Veel huisstijlen staan in het teken van snel en zien er ook zo uit. Anglure ziet dat anders. Visuals die we vaker kunnen inzetten verdienen juist veel aandacht dus stoppen we erg veel tijd in het opbouwen van deze visuals. Onze slimme huisstijl bibliotheek zit vol met gedetailleerde visuals die zorgen voor een exclusieve uitstraling. Een huisstijl zoals het volgens ons zou moeten.